Árak

“Sajnos, szeszélyeink kielégítésére sosem sajnáljuk a pénzt, mindig csak olyankor alkudozunk, ha hasznos, vagy szükséges dologról van szó.”
Honoré de Balzac

Kútfúrás árát meghatározza:

    • a kút mélysége
    • a talaj szerkezete
    • a felhasznált anyagok minősége, mennyisége (béléscső, szivattyú, segédanyagok…)
    • fúrt kutak darabszáma

Nagyon sokat keressük azt, hogy miként lehetne a megrendelők számára elérhetőbbé tenni a kútfúrást, és ezáltal a kútvizet!

Egy termék, jelen esetben az elkészült kút árát a megfelelő műszaki tartalom határozza meg! Az élet nagyon sok területén lehet spórolni úgy, hogy nem a prémium minőséget választjuk, de akkor kompromisszumokat kell kötni.

Kompromisszumot a kútfúrás területén úgy lehet kötni, hogy kisebb mélységű vízkút fúrását rendeli meg, ha erre van lehetőség a vízadó réteg függvényében!

Ezen kompromisszum nem az jelenti, hogy rosszabb minőségű kutat készítünk, hanem azt, hogy a kitermelt víz minősége esetlegesen nem lesz ivóvíz minőségű, és/vagy kisebb lesz a kút vízhozama!

Ezen esetben az „olcsóság” a kevesebb felhasznált anyag miatt van, és nem a felhasznált anyagok silány minősége miatt. A mélyebb kutaknál a felhasznált kútbéléscső mennyisége nagyobb, bekerülési ára nagyságrendekkel magasabb, elszámolása Euro alapon történik!

Árainkról kérem tájékozódjon elektronikus  levélben (e-mail)!
Megközelítő árat csak írásban tudunk adni, “telefonos számháborúba” nem kívánunk bele menni!

Nem kívánok egy cetlin (írhattam volna mást is!) szerepelni Önnél egy egyszerű számként úgy, hogy nem ismeri a kínált szolgáltatásunkat!
Írásos árajánlatunk tartalmazza a kínált kútfúrási -, és egyéb szolgáltatásokat, és a hozzá rendelt árakat.
Általánosságban elmondható, hogy kútfúrási áraink 16-20.000.- Ft/ métertől kezdődnek.

Budapesten, és környékén a Duna kavicsteraszára (pl. Csepel, Óbuda egyes részei, Újpest, Dunakeszi, Budakalász egyes részei, stb.) teleptett kutakt egyedi árak alapján – általában olcsóbban- készítjük el. Kérem érdeklődjön elektronikus levélben (e-mail).

Telefonon nem adunk árajánlatot, főleg abban az esetben nem amikor a “..mennyiért fúr!?..” kérdés az első-, és legfontosabb! – ez a minőség rovására megy!
Nem nem mi vagyunk a legolcsóbbak!
Amennyiben Ön csak ezen szempont (ár) alapján keres kivitelezőt akkor nem mi vagyunk az Ön partnere!
Akik már fúrattak kutat ahol az “ár” számított, és jelenleg a következő kútfúrás előtt állnak, katt ide, vagy ide.

Esetleges többletköltség

Amennyiben 380 volt (minimálisan 3×16 Amper) áramot nem tud biztosítani, tudunk gondoskodni megfelelő teljesítményű áramfejlesztőről is. A 380 Volt 3×20 Amper teljesítményű áramfejlesztő bérleti díja 25.000 forint/nap + üzemanyag költség + szállítás költsége.
Amennyiben nincs 380 Volt hálózati áram egyáltalán, és a fúrás szükségessé teszi, abban az esetben a “nagy” (380 Volt 3x 50-60 Amper) áramfejlesztő költsége napi 40-60.000.- Ft + üzemanyag költség. – de ennek bérletéről, és szállításáról Ön is gondoskodhat nem sértődünk meg, nekünk egy gonddal kevesebb jut!

Vízkutak javítása, tisztítása:

Már meglévő vízkutak javítási, tisztítási árai változóak, kérem kattintson ide.