Árak

Kútfúrás árát meghatározza:

    • a kút mélysége
    • a talaj szerkezete
    • a felhasznált anyagok minősége, mennyisége (béléscső, szivattyú, segédanyagok…)
    • fúrt kutak darabszáma

Nagyon sokat keressük azt, hogy miként lehetne a megrendelők számára elérhetőbbé tenni a kútfúrást, és ezáltal a kútvizet!

Egy termék, jelen esetben az elkészült kút árát a megfelelő műszaki tartalom határozza meg! Az élet nagyon sok területén lehet spórolni úgy, hogy nem a prémium minőséget választjuk, de akkor kompromisszumokat kell kötni.

Kompromisszumot a kútfúrás területén úgy lehet kötni, hogy kisebb mélységű vízkút fúrását rendeli meg, ha erre van lehetőség a vízadó réteg függvényében!

Ezen kompromisszum nem az jelenti, hogy rosszabb minőségű kutat készítünk, hanem azt, hogy a kitermelt víz minősége esetlegesen nem lesz ivóvíz minőségű!

Ezen esetben az „olcsóság” a kevesebb felhasznált anyag miatt van, és nem a felhasznált anyagok silány minősége miatt. A mélyebb kutaknál a felhasznált kútbéléscső mennyisége nagyobb, bekerülési ára nagyságrendekkel magasabb, elszámolása euro alapon történik!

Árainkról kérem tájékozódjon telefonon, vagy elektromos levélben!

Esetleges többletköltség

Amennyiben 380 volt (minimálisan 3×16 Amper) áramot nem tud biztosítani, tudunk gondoskodni megfelelő teljesítményű áramfejlesztőről is. Az áramfejlesztő bérleti díja 20.000 forint/nap + üzemanyag költség.   ( kb.7-8 liter gázolaj/óra).

Vízkútak javítása, tisztítása

Már meglévő vízkutak javítási, tisztítási árai változóak, kérem forduljon hozzánk bizalommal!