2012 év zárása.

Megrendelőinknek köszönjük, hogy 2012 évben a Tomikút Kft. szolgáltatásait választották. Akik pedig csak érdeklődtek cégünknél kútfúrás, geotermikus szonda fúrása, vagy munkavédelmi szolgáltatásaink iránt reméljük mielőbb megrendelőink között üdvözölhetjük.

Lezárult ismét egy év, mely munka szempontjából változatos volt. Voltak kisebb, és nagyobb munkáink,  néha egy kicsit lazábban, sokszor pedig megfeszített tempóban dolgoztunk.

A 2012 év nagyon korán már januárban  elkezdődött, a -20 fokos fagyos időben már Bp. Belvárosában a Hercegprímás utcában a KELLER GRUNDBAU KFT. részére fúrtunk, mely “különlegességnek” számított mind a munka, mind pedig időjárás szempontjából, majd a tavasz beköszöntével pedig elkezdődött a  kútfúrási szezon. Lakossági- mezögazdasági -, és az ipari vízkutak megrendelői részre dolgoztunk! Az év befejező szakaszában pedig több vízkutat fúrtunk önkormányzati megrendelésre. A 2012 évet lassan lezárjuk, egy kicsit pihenünk,  majd januártól pedig a tavaszra készülünk.

Ügyfeleinknek, érdeklődőinknek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, és Boldog Új Évet Kívánunk!

Tomikút Kft.,  Dóka Zsóka és Borbély Tamás2012 Karácsony