Tavaszi akció! INGYENES tervdokumentáció előkészítés, E-építési napló vezetés, kutatófúrás, geofizikai mérés!?

Tavaszi kútfúrási Akció! Tavaszi akciónk keretében az Ön részére ingyenesen előkészítjük a fúrt kút tervdokumentumait, nem számítunk fel kiszállási díjat, és még az E-építési napló vezetését is átvállaljuk!?

Kimegyünk, ingyen felmérjük a terepet, megbeszéljük a kúttal kapcsolatos dokumentumok elkészítését, szerződést kötünk, elkészítjük a kút tervdokumentációját, engedélyeztetjük, az illetéket befizetjük, majd az E-éptési napló vezetését is levesszük a válláról. A munkaterület átadását követően ingyen kimegyünk, elkészítjük a kutatófúrást, és a geofizikai mérést. A kútfúrást csak az átadás után 60 nappal kell kifizetni, ha már Ön megbizonyosodott arról, hogy a kút homokmentes vizet ad!

Kútjainkra 50 év garanciát biztosítunk, kútjaink élettartama több mint 100 év!

Sokan ehhez hasonlóan hirdetik a kútfúrási tevékenységüket, és mi nem állunk be ezen cégek/vállalkozások közé,  akik több a kútfúráshoz szorosan kapcsolódó szolgáltatást, tevékenységet térítésmentesen, INGYEN biztosítanak! Ilyen hasonló dolgokkal próbálják meg a megrendelőket elcsábítani, de ennek elég hamar látható negatív eredménye lesz!

Ezek a megrendelő részéről kihagyhatatlan kútfúrási kondíciónak tűnnek, ugye?

És akkor most jön egy kis hideg zuhany!

Minden kútfúrás Létesítési engedély köteles tevékenység!
Kútfúró cégnek/vállalkozásnak több feltételnek (személyi, tárgyi) kell megfelelnie (101/2007 KvVM rendelet 13.§ (2). bekezdés).
Amennyiben kiszemelte kútfúró céget, akkor el kell kezdeni a kút tervdokumentációjának ügyintézését. Ezt jó ha a cég végzi, a cégek ismerik a buktatókat. Kútfúrásra a fúrás megkezdése előtt mindig Létesítési engedélyt kell kérni. A fúrt kút Létesítési engedélyének megérkezése után kútfúrási szerződést kell kötni, és jön az irodai munka, az E-építési napló megnyitása-, vezetése, a szükséges dokumentációk (szerződés, terv, stb.)  feltöltése a tárhelyre, a munkaterület átadása. Ezt követően lehet majd a kutatófúrásró, keresőfúrásról, valamint a kútfúrásról beszélgetni! E-napló vezetésre nem kötelezett az ún. “jegyzői engedélyes” kút!

Ezen idáig felsorolt kútfúrási tevékenységeket sokan ajánlgatják INGYEN!!!

MINDEN cég, vállalkozás profitorientált, senki nem fog Önnek INGYEN dolgozni!
A Vállalkozó olyan szerződést fog az Építési Hatóság felé az E-építési naplóba feltölteni, hogy INGYENESEK a szolgáltatásai!? NEM!!!  Amennyiben Ön egy ilyen honlapot olvas, akkor biztos lehet abban, hogy egy KÓKLER, FEKETÉN, SZÁMLA, GARANCIA NÉLKÜL DOLGOZÓ, magát kútfúróként hirdető személy weblapját olvassa…

Maradjunk a realitások talaján!

Kútbéléscsövek élettartama kb. 50-60 év – és meghatározott időnként a kutakat karban kell tartani! Ez mechanikai, vagy akár vegyszeres tisztítást is jelenthet.
Vas-mangán tartalmú, valamint kemény vizek esetében a karbantartás elkerülhetetlen.
Nem csak akkor kell a kúthoz “hozzányúlni” amikor már elromlott, esetlegesen már homokos vizet ad!
Az Ön kútfúrója minimum 20 éves fiatalember, tehát, az 50-70 éves garanciát, élettartamot miként fogja számon kérni majd pl. egy minimum 70-90 éves kútfúrón!? Majd oda totyog pl. 113 évesen (70 év múlva), hogy figyelj már “Öcsi”,– mert a kútfúró még csak 90 éves –, Te fúrtad anno a kutamat, és elromlott! Ez nem annyira életszerű, és ugye Ön sem gondolja ezt komolyan!?

Fogadjuk el azt, hogy mindennek ára van, így a kútfúrási szolgáltatásnak is! Minőségi munkát (kútfúrási szolgáltatást) nem fog ingyen kapni.
Ahhoz, hogy a kútfúró eljusson a kutatófúrásig a kútfúró cég/vállalkozás sok időt tölt a kútfúrás előkészítésével, és dolgozik.
A kutatófúrás elkészítéséhez a berendezésekkel fel kell vonulni, ami idő, és költség! Olyan vállalkozás nincs, aki a kutatófúrás, és az előkészületek (terv elkészítése, okmánybélyeg, illeték, stb.) költségét “benyeli”, és ez Önnek INGYEN oda adja!

Ezzel Önt csak a KÓKLEREK hitegetik! Nem az a drága fúrt kút amiért esetlegesen több pénzt fizetett ki, és szolgáltatást  kap mellé, hanem az amelyik nem-, vagy rosszul működik, és nincs meg a KÓKLER, nincs kitől visszakérni a pénzt!

Nem jó a feketeségbe burkolózni, engedély és számla nélküli kutat fúratni, mert majd jönnek a gondok (hatóság, szomszédok, garancia, üzemeltetés, stb.), és akkor Ön lesz kellemetlen helyzetben!

Arról nem is beszélve, ha a feketén fúrt kút a hatóságnak szemet szúr, akkor Önnek van illegális kútja, és nem az illegális kútfúrónak!

Önön fogják számon kérni az illegális kutat elsősorban, és nem az illegális kútfúrón! Elgondolkodtató, ugye!?
Házat sem engedély nélkül épít az ember, legyen a fúrt kút is legális, és ezzel a továbbiakban nagyon sok kellemetlenségtől  megkímélheti magát!

El kell fogadni, hogy a cégek, vállalkozások profitorientáltak, bármilyen szépen is hangzik, de: ingyen semmi sincs!